Κρεμικό Αδυνάτισμα
17 Jul

Κρεμικό Αδυνάτισμα

Times Read: 303

Το τοπικό-κρεμικο αδυνάτισμα τα τελευταία χρόνια έχει την τιμητική του.

Εταιρίες όπως η Somatoline και η Elancyl αλλά και φυτικής προέλευσης προϊόντα από την Αpivita ή άλλες εταιρίες προσφέρουν δραστικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η βασική χρήση τους είναι πολύ εύκολη, συνήθως με καθημερινή χρήση μασάζ της πάσχουσας περιοχής.

Πως λειτουργούν αυτά τα αδυνατιστικά;

  • Περιέχουν συστατικά όπως η καφεΐνη, το κόκκινο πιπέρι και η Κεκροπία που έχουν την ιδιότητα διάσπασης των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται πιο εύκολα από τον οργανισμό σαν ενέργεια.
  • Έχουν διάφορα έλαια, όπως πχ από Κάρδαμο ή Νυχτολούλουδο που ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να τονώνεται η μικροκυκλοφορία αρά και η μείωση της κυτταρίτιδας.
  • Έχουν συσφιγκτικές ιδιότητες έτσι ώστε το δέρμα να φαίνεται λείο και σφριγηλό από τις πρώτες ημέρες χρήσης.
  • Τέλος, χρησιμοποιούνται ειδικά συστατικά τα οποία δρουν κατά της κατακράτησης των περιττών υγρών.

Πως και που χρησιμοποιώ το προϊόν;

Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται τοπικά στην πάσχουσα περιοχή σε καθημερινή βάση συνήθως έως να εμφανιστούν τα επιθυμητά αποτελέσματα και μετά αραιώνεται η συχνότητα έτσι ώστε να επιτευχτεί η φάση συντήρησης του αποτελέσματος.

Προσοχή όμως, η κάθε περιοχή χρειάζεται ειδικό προϊόν καθώς η σύσταση και η δομή του δέρματος και των λιποκυττάρων είναι διαφορετική σε κάθε μέρος του σώματος. Το προϊόν δηλαδή που προορίζεται για απομάκρυνση της κυτταρίτιδας είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που προορίζεται για σύσφιξη του στήθους κτλ.

Πρέπει να δείξετε υπομονή και επιμονή στη χρήση του προϊόντος. Καθιερώστε τη χρήση για τουλάχιστον 3 μήνες και μετά μπείτε στη φάση της συντήρησης. Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

i-Cure.gr 

Beauty And Wellness Team

Powered By Digital4U - i-cure © 2016