Αντιγήρανση: Μύθος ή Πραγματικότητα?
16 Nov

Αντιγήρανση: Μύθος ή Πραγματικότητα?

Times Read: 208

Ένα από τα πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε φρένο στο χρόνο. “Τα πάντα ρεί” σύμφωνα με τον Ηράκλειτο & ο χρόνος στο γρήγορο πέρασμα του αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του. Μπορούμε να διαφυλάξουμε το μέλλον της ομορφιάς μας?

Τα καλά νέα είναι ότι, με προσεκτικές επιλογές τόσο στο πρόγραμμα ομορφιάς όσο και στον τρόπο ζωής μας μπορούμε να διορθώσουμε τα σημάδια του χρόνου και να επιβραδύνουμε τη γήρανση.

Προς το τέλος της δεκαετίας των 30 και στις αρχές της δεκαετίας των 40, αρχίζουν να γίνονται ορατές οι πρώτες λεπτές γραμμές έκφρασης στο πρόσωπο και στα μάτια και μια απλή ενυδατική περιποίηση πλέον δεν είναι αρκετή. Ο συνδυασμός αντιγηραντικής δράσης και αντηλιακής προστασίας είναι αυτός που θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα εφόσον γίνεται καθημερινή και συστηματική χρήση των προϊόντων. Κάντε υπομονή γιατί ένα περιθώριο 8 εβδομάδων είναι απαραίτητο για να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα.

Οι συμβουλές μας για ένα αντιγηραντικό πρόγραμμα ομορφιάς είναι:

  • Ολοκληρωμένος καθαρισμός που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση των αντιγηραντικών προϊόντων
  • Καθημερινή χρήση αντηλιακού ενάντια στη φωτογήρανση
  • Χρήση ενός ορού ή ενός booster με αντιγηραντική δράση ή με συστατικά που ενεργοποιούν τους φυσικούς αντιγηραντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας.
  • Χρήση αντιγηραντικής μάσκας 1-2 φορές την εβδομάδα
  • Καθημερινή χρήση κρέμας ματιών

Ο τρόπος ζωής μας είναι ο καθρέφτης της επιδερμίδας μας. Υιοθετείστε ένα πιο σωστό lifestyle που σίγουρα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε όλη την νεανικότητά σας!!!

 

Οι δικές μας συμβουλές:

  • Σωστές διατροφικές συνήθειες. Τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά συστατικά όπως οι ξηροί καρποί, το ελαιόλαδο, η ντομάτα, το κόκκινο κρασί κ.α. προστατεύουν τα κύτταρα από την οξείδωση και συνεπώς την γήρανση.
  • Ασκείστε το μυαλό και το σώμα σας με κάθε τρόπο
  • Καταπολεμείστε το άγχος με ένα περίπατο στη φύση, με καλή παρέα, με μια δυνατή αγκαλιά!!!

Θυμηθείτε είτε 30 είτε 40 είτε 50, όποια και αν είναι η ηλικίας σας χαμογελάστε και πάντα θα λάμπετε!!!

i-cure.gr

Beauty & Wellness Team

Powered By Digital4U - i-cure © 2016