Χρήσιμα tips για τον σωστό καθαρισμό του προσώπου
21 Dec

Χρήσιμα tips για τον σωστό καθαρισμό του προσώπου

Times Read: 401

Ο καθαρισμός είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Χωρίς αυτόν η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη της και την ομορφιά της. Οι ρύποι, οι τοξίνες και το μακιγιάζ που παραμένουν την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη .Σε ότι αφορά λοιπόν την ομορφιά της επιδερμίδας ο σωστός και συστηματικός καθαρισμός είναι απαραίτητος.

Δείτε λοιπόν τα Βήματα που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμπει από υγεία.

Αφαίρεση μακιγιάζ

Η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι το πρώτο βήμα ενός καθαρισμού. Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ μπορεί να είναι σε μορφή γαλακτώματος, σε ελαιώδη μορφή, σε αφρίζουσα ή σε υγρή. Η επιλογή γίνεται ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Αφού απομακρύνετε το μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, περνάτε στο επόμενο βήμα.

Χρήση Τονωτικής Λοσιόν

Η χρήση τονωτικής λοσιόν θα ολοκληρώσει τον καθαρισμό της επιδερμίδας από ρύπους και μακιγιάζ και θα προετοιμάσει το πρόσωπο για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Γνωρίζατε  ότι η καθημερινή χρήση τονωτικής λοσιόν βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση και στην καλύτερη αποτελεσματικότητα των υπόλοιπων προϊόντων περιποίησης;

Απολέπιση Τώρα!

Η απολέπιση θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και θα βοηθήσει στην ανανέωση της. Επίσης θα προετοιμάσει το δέρμα για να απορροφήσει πιο εύκολα την ενυδατική ή αντιγηραντική φροντίδα που χρησιμοποιείτε. Το αποτέλεσμα; Πιο λαμπερή και πιο φωτεινή από ποτέ!!!

Επιλέξτε το προϊόν απολέπισης που θα χρησιμοποιήσετε ώστε να είναι απαλό με αποτοξινωτική δράση και να μην προκαλεί ξηρότητα ή αφυδάτωση.

Μάσκα Αργίλου

Οι μάσκες προσώπου από άργιλο χρησιμοποιούνται για να απορροφήσουν την περίσσια σμήγματος ενώ ταυτόχρονα προσροφούν τους ρύπους και τις τοξίνες. Γίνονται  1-2 φορές την εβδομάδα. Υπάρχουν διάφοροι τύπου αργίλου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας .Μια ευαίσθητη και κανονική  προς ξηρή επιδερμίδα θα προτιμήσει την λευκή ή την ροζ άργιλο, ενώ τα λιπαρά  και μικτά δέρματα επιλέγουν την πράσινη άργιλο που είναι πιο πλούσια σε μεταλλικά άλατα και έχει πιο ισχυρές προσροφητικές ιδιότητες.

Το να φροντίζετε σωστά την επιδερμίδα σας είναι απαραίτητο. Προσοχή όμως μην πέσετε στην παγίδα του υπερβολικού καθαρισμού που μπορεί να της στερήσει τα πολύτιμα φυσικά έλαια της και να μειώσει την άμυνά της .Το πρωί και το βράδυ είναι αρκετά για να διατηρήσετε ένα καθαρό και υγιές δέρμα.

Πείτε ΝΑΙ στον καθαρισμό και υιοθετήστε τον καλύτερο τρόπο  για να έχετε μια λαμπερή επιδερμίδα  ικανή να αντιστέκεται στην φθορά του χρόνου.

i-cure.gr

Beauty & Wellness Team

Powered By Digital4U - i-cure © 2016