Himalaya Mentat Syrup 100ML
-10%

Himalaya Mentat Syrup 100ML

Κατασκευαστής: Himalaya
Κωδικός Προϊόντος: 1827
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ειδική Τιμή:14,86€
Παλιά Τιμή:16,51€
Κερδίζετε:1,65€ (10%)
-+

Το ΜΕΝΤΑΤ, με την ευεργετική επίδραση που ασκεί πάνω στο νευρικό σύστημα και τις νοητικές λειτουργίες, αποτελεί ένα σημαντικό όπλο για την αντιμετώπιση του stress και του άγχους. Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι σε όσους κάνουν διανοητική εργασία, καθότι δυναμώνει την μνήμη, αυξάνει την δύναμη συγκεντρώσεως και προσοχής και βελτιώνει τη δυνατότητα αντίληψης και κατανοήσης. Κλινικές έρευνες έδειξαν ότι το ΜΕΝΤΑΤ αυξάνει το δείκτη νοημοσύνης (IQ) κατά δέκα περίπου μονάδες.
ΔΡΑΣΗ Ενεργοποιεί τις νοητικές λειτουργίες καί επιταχύνει τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Θεραπεύει τη νυκτερινή ενούρηση. Βελτιώνει τον έλεγχο στην ουροδόχο κύστη. Αυξάνει το δείκτη νοημοσύνης (IQ) κατά δέκα περίπου μονάδες Βελτιώνει την ικανότητα της μάθησης καί διορθώνει τις ανωμαλίες του λόγου.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Καταστάσεις stress που απαιτούν μεγαλύτερη ικανότητα μάθησης, μνήμης συγκέντρωσης, προσοχής, αντιλήψης και κατα-νόησης. Ελαφρά πνευματική καθυστέρηση. Νυκτερινή ενούρηση . Διαταραχές λόγου, προσαρμογής & συμπεριφοράς ( υπερκινητικά, επιθετικά, ευερέθιστα ή απαθή παιδιά) - Επιληπτικές καταστάσεις. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Σιρόπι: 2 φορές την ημέρα, από μισό κουταλάκι τα νήπια και από ένα κουταλάκι τα παιδιά και από 2 κουταλάκια οι μεγαλύτεροι. ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ Δεν διαπιστώθηκε καμμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα, είναι απόλυτα ασφαλές.

Σχετικά Προϊόντα
Είδατε Πρόσφατα
-10%
Himalaya Mentat Syrup 100ML
16,51€ 14,86€
Powered By Digital4U - i-cure © 2016