BRANDS
Your Cart

Αύξηση ενέργειας για αθλητές και αθλούμενους

Τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας πολλές φορές δεν είναι κάτι δεδομένο για τους αθλητές, είτε γιατί κάνουν λάθος διατροφικές επιλογές είτε γιατί δεν προλαβαίνουν να αναπληρώσουν την ενέργειά τους πριν ξεκινήσουν την προπόνηση.

Για άμεση βελτιστοποίηση των αποδόσεων, η αύξηση της ενέργειας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Επιλέξτε το διατροφικό συμπλήρωμα από τα μεγαλύτερα brands όπως Health Aid, M Double, Optimum Nutrition, Solgar, Lamberts κ.α.

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε προϊόντα τα οποία θα σας βοηθήσουν στην άμεση αύξηση της ενέργειας έτσι ώστε να ανταποκριθείτε όσο το δυνατόν πιο εύκολα σε μια δύσκολη προπόνηση ή αγώνα.

Όλα τα προϊόντα έχουν γνωστοποίηση στον Ε.Ο.Φ και έχουν περάσει όλους τους απαραιτήτους ελέγχους!

Αύξηση Ενέργειας

Κωδικός Προϊόντος: 5446
Συμπλήρωμα διατροφής με πλήρη σύνθεση βιταμινών μεταλλικών στοιχείων Ginseng και Ginkgo Biloba.ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Σύμπλεγμα Βιταμινών Β και Σίδηρος που συμβάλλουν στην υποστήριξη των καθημερινών αναγκών για ενέργεια.ΑΝΟΣΙΑ: Με βιταμίνη C σελήνιο και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στη φυσιο..
17,60€ 11,44€
Κωδικός Προϊόντος: 6142
B-COMPLEXΣυμπλήρωμα διατροφής120 ml πόσιμο διάλυμα Το B-COMPLEX είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και τη φυσιολογ..
35,00€ 26,25€
Κωδικός Προϊόντος: 6143
Το Benfotiane 100 mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη Β1 (ως υδροχλωρική θειαμίνη) και μπενφοθειαμίνη, που είναι η λιποδιαλυτή μορφή της βιταμίνης Β1, η οποία εισχωρεί ευκολότερα στο εσωτερικό των κυττάρων από ότι η υδατοδιαλυτή θειαμίνη.Η θειαμίνη συμβάλλει στη φυσ..
35,00€ 26,25€
Κωδικός Προϊόντος: 6135
B-COMPLEX FORMULAΟ κυτταρικός μεταβολισμός εξαρτάται από το σύμπλεγμα των βιταμινών Β. Κάθε μέλος του συμπλέγματος Β, έχει είτε συνενζυμική δράση για σημαντικές μεταβολικές διεργασίες ή αποτελεί μία πρόδρομη μορφή που χρειάζεται για να φτιαχτεί κάποιο συνένζυμο. ΟΙ ΒΙΤΑΜIΝΕΣ ΒΗ ..
35,00€ 24,50€
Κωδικός Προϊόντος: 6169
B-COMPLEX FORMULAΟ κυτταρικός μεταβολισμός εξαρτάται από το σύμπλεγμα των βιταμινών Β. Κάθε μέλος του συμπλέγματος Β, έχει είτε συνενζυμική δράση για σημαντικές μεταβολικές διεργασίες ή αποτελεί μία πρόδρομη μορφή που χρειάζεται για να φτιαχτεί κάποιο συνένζυμο. ΟΙ ΒΙΤΑΜIΝΕΣ ΒΗ ..
20,00€ 14,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10596
Συσκευασία:90tabsBarcode: 5019781010509Το Health Aid B6 Vitamin 100mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλει στην ισορροπία μεταβολισμού & ορμονών.Αποτελεί την πιο πολύπλευρα δραστική βιταμίνη του συμπλέγματος Β. Συμμετέχει ως συμπαράγοντας πολλών ενζύμων στο μεταβολισμό αμινοξέ..
19,00€ 12,35€
Κωδικός Προϊόντος: 4399
Έτοιμο ποτό υψηλής ποιότητας με ελάχιστες θερμίδες και 1000mg L-Carnitine ανά μπουκάλι!Καταναλώνοντας ένα μπουκάλι πριν την προπόνηση βοηθάτε δραστικά τον οργανισμό σας να κάψει αποθηκευμένο λίπος και επιπλέον αυξάνετε τα επίπεδα της ενέρ..
1,70€
Κωδικός Προϊόντος: 3320
Το Mineral Light της INKO είναι ένα μοναδικό προϊόν με ελάχιστες θερμίδες εμπλουτισμένο με ηλεκτρολύτες και βιταμίνες.Κατά τη διάρκεια της προπόνησης χάνονται πολύτιμες ποσότητες υγρών και ηλεκτρολυτών. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ή με ενασχόληση σε αθλήματα..
9,90€
Κωδικός Προϊόντος: 4403
Ιδανικό και απαραίτητο συμπλήρωμα για κάθε αθλητή!!!Το προϊόν αυτό διατίθεται στη μορφή ενεργειακού gel και προσφέρει τόνωση και ενέργεια του οργανισμού. Ενδείκνυται για γρήγορη λήψη αφού δεν χρειάζεται μάσημα, π.χ. κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου ή ποδηλασίας. Ιδανικό επίσης στο μέσον της προπόνη..
1,50€
Κωδικός Προϊόντος: 4186
 Τι είναι το Γκουαρανά;Το Γκουαρανά είναι ένα αναρριχώμενο φυτό του Αμαζονίου, πολύ δημοφιλές στους λαούς της περιοχής λόγω της τόνωσης που προσφέρουν οι καρποί του.Ποια είναι τα ενεργά συστατικά του;Ένα από τα συστατικά του Γκουαρανά είναι η ξανθίνη, μία φυτοχημική ουσία πο..
30,00€
Κωδικός Προϊόντος: 4184
 Tο πιο απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής για όσους επιθυμούν να μειώσουν το σωματικό τους βάρος σε συνδυασμό με μια έντονη προπόνηση!!!Η L-Καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ το οποίο απαντάται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα και το οποίο απαιτείται για τη οξείδωση και τη μεταφορά των λιπαρών ..
30,00€
Κωδικός Προϊόντος: 4214
Η ΙΝΚΟ παρουσιάζει ένα εκπληκτικό ενεργειακό ρόφημα, κατάλληλο για κάθε είδους προπόνηση. Το Power Drink είναι ιδανικό για να αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή στο μέσο της προπόνησης, εκεί που το σώμα αρχίζει να χάνει τις δυνάμεις του. Με ένα εξαιρετικό συνδυασμό υδατανθράκων, βιταμινών, ηλεκτρολ..
14,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 53 (5 Σελ.)