BRANDS
Your Cart


Υγεία στην ερωτική ζωή αλλά και ψυχική ηρεμία


Ποσό σημαντικά μπορεί να είναι αυτά τα ζητήματα, για όλους!!

 Άγχος, stress, καταπίεση στον εργασιακό χώρο αλλά και όχι μόνο έχουν αρνητική επίδραση στην ερωτική διάθεση αντρών αλλά και γυναικών, με αποτέλεσμα η έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος να ανατρέπει όλη την κοσμοθεωρία και την καθημερινότητα του εκαστοτε ατόμου.

Ευτυχώς, σε αυτό το θέμα, η επιστήμη στην κυριολεξία έχει κάνει θαύματα!

Έχουν παρασκευαστεί φόρμουλες συμπληρωμάτων που χαλαρώνουν, τονώνουν αλλά και προσφέρουν όλα τα φυτικά διεγερτικά, τα οποία μας αναζωογονούν στην κυριολεξία.

Σκευάσματα 100% φυτικής προέλευσης, με όλους τους απαραιτήτους για το κανάλι του Φαρμακείου ελέγχους αλλά και την απαραίτητη γνωστοποίηση στον ΕΟΦ, αποτελούν πραγματικά εγγύηση για όσους και όσες θέλουν να τονώσουν ή να ζήσουν ακόμα πιο έντονα τη σεξουαλική τους ζωή.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή για την προσωποποιημένη συμβουλή μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

*Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την φαρμακευτική αγωγή και δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα.

i-Cure.gr 
Beauty And Wellness Team

Σεξουαλική Υγεία

Κωδικός Προϊόντος: 2068
Ενδείξεις: ανδρική στειρότητα, ολιγοσπερμία, ασθενοσπερμία, τερατοσπερμία, εξασθενημένη libido, πρόωρη εκσπερμάτωση Δράσεις: Προωθεί την σπερματογένεση, βελτιώνοντας τις λειτουργίες των όρχεων, του σπερματικού πόρου και της επιδιδυμίδας. Αυξάνει την γλοιότητα, την κινητικότητα και την πυκνότητα του ..
14,81€ 12,59€
Κωδικός Προϊόντος: 1934
Ενδείξεις: μειωμένη σεξουαλική διάθεση στις γυναίκες σε περιόδους έντονου στρες, κλιμακτήριο, απώλεια της libido Δράσεις: Ενισχύει τη σεξουαλική διάθεση και επιθυμία. Συμβάλλει στην αύξηση της ζωτικότητας κατά τη σεξουαλική πράξη. Διατηρεί σε καλή κατάσταση την υγεία του γυναικείου γεννητικού συστήμ..
16,43€ 13,97€
Κωδικός Προϊόντος: 1616
Αμινοξύ απαραίτητο για τη παραγωγή ενέργειας στους μυς και την επανόρθωση τους. Διατηρεί το σώμα λεπτό & σφικτό προστατεύει το ανοσοποιητικό, τα ανδρικά σεξουαλικά όργανα & το ήπαρ. ..
24,50€ 15,93€
Κωδικός Προϊόντος: 1611
Το Sexovit της Health Aid είναι ισορροπημένος συνδυασμός από βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα, μαζί με τζίνσενγκ & τζίνγκο μπιλόμπα για μέγιστο αποτέ- λεσμα στις σεξουαλικές επιδόσεις του οργανισμού. Δρα σαν χαλαρωτικό, βοηθά στην ανησυχία, στη νευρικότητα και στην ανασφάλεια. Αυξάνει την αυτοπεπ..
39,00€ 25,35€
Κωδικός Προϊόντος: 2062
Η Αργινίνη υπάγεται στα μη απαραίτητα αμινοξέα, αν και πολλοί ερευνητές το θεωρούν ‘υπό όρους απαραίτητο’. Ο διαχωρισμός αυτός γίνεται γιατί ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει ποσότητες αργινίνης σε περιόδους ταχείας ανάπτυξης, σε περίπτωση τραύματος και σε καταστάσεις στρες. Γι ’αυτό το λόγο έχει..
41,01€ 28,71€
Κωδικός Προϊόντος: 9509
Συσκευασία: 32eff.tabsBarcode:5200321011043Tα Power Health Mens-X Complex είναι αναβράζοντα δισκία με γεύση λεμόνι και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, που συμβάλλουν στην τόνωση της στυτικής λειτουργίας. Συμπλήρωμα διατροφής Power Health Mens-X Complex με L-αργινίν..
33,90€ 23,73€
Κωδικός Προϊόντος: 1350
Η Αργινίνη είναι ένα απαραίτητο για τον οργανισμό αμινοξύ που χρησιμεύει στην παραγωγή ενέργειας στους μύες και στην ανάπτυξη και επιδιόρθωσή τους. Η Αργινίνη είναι μια πρόδρομη ουσία μονοξειδίου του αζώτου. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένα στοιχείο που παράγεται από τα ενδοθηλιακά κύτταρα των α..
43,45€ 30,42€
Κωδικός Προϊόντος: 1349
Η Αργινίνη είναι απαραίτητη στην παραγωγή ενέργειας στους μυς και στην ανάπτυξη και επιδιόρθωσή τους. Επαυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και επιταχύνει το χρόνο επιδιόρθωσης των ιστών έπειτα από εγχειρήσεις και τραυματισμούς. Προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την ποσότητα και την κιν..
16,95€ 11,86€
Κωδικός Προϊόντος: 2775
Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnacare Conception της Vitabiotics περιέχει μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών που μπορούν να συμβάλλουν στην καλή αναπαραγωγική υγεία της γυναίκας. Στη σύνθεση του Pregnacare Conception περιλαμβάνονται 100mg L-αργινίνης και 50mg ινοσιτόλης, ουσίες που αποτελούν πρόδρομες μ..
19,80€ 13,86€
Κωδικός Προϊόντος: 9099
Συσκευασία: 2x30tabsBarcode: 5021265242344Το Pregnacare Him & Her Conception της Vitabiotics είναι μια μοναδική διπλή συσκευασία, ιδανική για ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί.30 ταμπλέτες Pregnacare Conception για τη γυναίκα (ροζ blisters)Οι ταμπλέτες Preg..
29,80€ 20,86€
Κωδικός Προϊόντος: 2785
Το συμπλήρωμα διατροφής Wellman Conception της Vitabiotics περιέχει μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών που μπορούν να συμβάλλουν στην καλή ανδρική αναπαραγωγική υγεία και λειτουργία.Η L-αργινίνη, η L-καρνιτίνη και ο ψευδάργυρος είναι ιδιαίτερα σημαντικά συστατικά για την παραγωγή και την κινητικό..
20,85€ 14,60€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)