Έλεγχος υδατανθράκων με συμπληρώματα διατροφής

Τα άτομα που είναι υπέρβαρα ή πάσχουν από διαβήτη θα πρέπει να προσέχουν πολύ τη διατροφή τους, τον όγκο των γευμάτων, τη συχνότητα τους και κυρίως να ελέγχουν την πρόσληψη των υδατανθράκων.

Οι υδατάνθρακες που λαμβάνονται από την τροφή αποτελούν την πρώτη πηγή γλυκόζης του σώματος. Μετατρέπονται σε γλυκόζη και αυτή με τη σειρά της χρησιμοποιείται από τον οργανισμό σαν καύσιμο. Πλούσια σε υδατάνθρακες είναι φαγητά όπως τα μακαρόνια, το ψωμί, το ρύζι, η ζάχαρη, οι πατάτες κ.α. Η υπερκατανάλωση τους μπορεί να προκαλέσει αυξομειώσεις στην τιμή του ζάχαρου, αύξηση του βάρους και διαβήτη.

Κάποιος που είναι υπέρβαρος ή νοσεί από διαβήτη δεν χρειάζεται να αφαιρέσει εντελώς από τη διατροφή του τους υδατάνθρακες. Ωστόσο η κατανάλωση τους πρέπει να περιορίζεται και να χρησιμοποιούνται και άλλων ειδών εργαλεία όπως, σκευάσματα έλεγχου της απορρόφησης της γλυκόζης, υποκατάστατα γεύματος, υποκατάστατα ζάχαρης, άσκηση κ.α.

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε τα καλύτερα σκευάσματα για τον έλεγχο των υδατανθράκων στον χώρο του φαρμακείου! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-10%
Now Foods Burdock Root 430mg 100caps Έλεγχος Υδατανθράκων
Το φυτό Burdock ανήκει στο γένος Arctium και στην οικογένεια Asteraceae. Η ρίζα των νεαρών φυτών χρη..
24,75€ 22,28€
Εξαντλήθηκε
-30%
Power Health Citruslean Plus 60caps |  Συμπλήρωμα Διατροφής για Αδυνάτισμα & Έλεγχο Βάρους
Συσκευασία:60caps Barcode: 5200321011357 To Power Health Citruslean Plus είναι ένα συμπλήρωμα ..
38,50€ 26,95€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)

Tags: Έλεγχος, Υδατανθράκων, ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Powered By Digital4U - i-cure © 2016