Το νέο σχολικό έτος έρχεται και μαζί του φέρνει την ανάγκη για ενέργεια, συγκέντρωση και καλή μνήμη για τα παιδιά μας.

Για να βοηθήσουμε τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις του σχολείου με επιτυχία, είναι σημαντικό να τους παρέχουμε την απαραίτητη διατροφική στήριξη.

Παρακάτω θα βρεις 4+1 λύσεις που μπορούν να συμβάλουν στην ευεξία και την καλή μνήμη των παιδιών.

Πολυβιταμίνες για παιδιά: Οι πολυβιταμίνες είναι απαραίτητες για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών. Προσφέρουν τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βιταμίνη C: Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και τον ρόλο της στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης και της πνευματικής αντοχής.

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ουσιώδη για την υγεία του εγκεφάλου και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. 

Σίδηρος: Ο σίδηρος είναι σημαντικός για την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα του εγκεφάλου και την πρόληψη της αναιμίας. Ένα συμπλήρωμα διατροφής με σίδηρο μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να διατηρήσουν την ενέργειά τους και την καλή μνήμη.

Γιαούρτι με προβιοτικά: Τα προβιοτικά βοηθούν στην υγιεινή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και τη βελτίωση της ψυχικής ευεξίας. Ένα γιαούρτι με προβιοτικά είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για τα παιδιά.

Με τη σωστή διατροφή και φροντίδα θα βοηθήσεις το παιδί σου να αντιμετωπίσει τη νέα σχολική χρονιά με αυτοπεποίθηση και επιτυχία!