Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι η ασπίδα του οργανισμού μας απέναντι σε λοιμώξεις και ασθένειες. Ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα σημαίνει πρακτικά καλύτερη υγεία, ευεξία και περισσότερη ενέργεια!

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος συνδέεται άμεσα με τη διατροφή μας και κυρίως με την επάρκεια σε κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Σε πολλές ωστόσο περιπτώσεις, η κατανάλωση της απαιτούμενης ποσότητας δεν είναι εφικτή για διάφορους λόγους, οι οποίοι μπορούν να συνδέονται είτε με τις προσωπικές μας επιλογές, είτε με τον τρόπο ζωής μας.

Τα καλά νέα είναι ότι η έρευνα στο κομμάτι των συμπληρωμάτων διατροφής έχει προχωρήσει αρκετά ώστε να δώσει τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Οι πολυβιταμίνες είναι πλέον η βασικότερη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας, για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό.

Με την ποιότητα των τροφών πλέον να βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, οι τελευταίες έρευνες δείχνουν πως ένα εγγεκριμένο, ποιοτικό συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να μας προσφέρει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για τα οποία θα χρειαζόταν να καταναλώσουμε πέντε κιλά σημερινών φρούτων και λαχανικών!

Μερικά απο τα δημοφιλέστερα συμπληρώματα διατροφής, με έγκριση απο τον ΕΟΦ, που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία, είναι τα εξής:

Το VITAL® plus Q10 είναι ένα πλήρες και ισορροπημένο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει: 2 Σταθεροποιημένα εκχυλίσματα Ginseng : Korean Panax Ginseng (για σωματική & πνευματική τόνωση) Siberian Ginseng Extract (για ενίσχυση του ανοσοποιητικού) Το εκχύλισμα Ginseng, γνωστό από την αρχαιότητα, προσφέρει σωματική και νοητική τόνωση, απαλλάσσοντάς μας από το αίσθημα της κόπωσης. Το συνένζυμο Q10 εκτός του ότι είναι ένα πολύ αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό, γιατί προστατεύει τον οργανισμό από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών, είναι αναγκαίο για τη μετατροπή της χημικής ενέργειας των τροφών σε βιολογική ενέργεια, την οποία έχει ανάγκη ο οργανισμός. Βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία Περιέχει β-καροτένιο αντί βιταμίνη Α, για συμπλήρωση της διατροφής και αντιοξειδωτική προστασία.

Το Pharmaton Geriatric® με τα ενεργά συστατικά που περιέχει, ενισχύει την ενέργεια του οργανισμού και του δίνει την ζωντάνια που χρειάζεται, χαρίζοντας του πνευματική και σωματική υγεία και ευεξία. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και μέταλλα, γι’ αυτό και ενδείκνυται για περιόδους ανάγκης ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και θωράκισης του οργανισμού. Προτείνεται επίσης σε περιπτώσεις ατόμων με διατροφικές ελλείψεις, αδυναμίας, έντονης κούρασης, σωματικής εξασθένισης, ανάρρωσης μετά από ασθένεια ή χειρουργική επέμβαση, αυξημένης πνευματικής δραστηριότητας, στρες και άγχους.

To Mӧller’s Total Plus είναι συμπλήρωμα διατροφής με Ωμέγα 3, Βιταμίνες, Μέταλλα & 3 Καταξιωμένα Βότανα και συμβάλει στην ολοκληρωμένη τόνωση του οργανισμού. Το Mӧller’s Total Plus παρέχοντας συνεργικό συνδυασμό ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με πλήρη σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες, προστατεύοντας μακροπρόθεσμα από πλήθος παθήσεων, ακόμη και πολύ σοβαρών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αμέσως ενέργεια, ζωτικότητα και ευεξία, συμβάλλοντας καθοριστικά σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Συχνότητα: Με συχνότητα, 2 μήνες χρήση και 1 μήνα παύση, ένα εγκεκριμένο πολυβιταμινούχο θα μπορέσει να θωρακίσει τον οργανισμό σου και θα σου προσφέρει την ενέργεια που θα είχες αν κατανάλωνες….5 κιλά φρούτων και λαχανικών, την ημέρα! Μην καθυστερείς άλλο. Βάλε ένα τέτοιο σκεύασμα στην ρουτίνα σου και δες την καθημερινότητα σου να βελτιώνεται άμεσα και δραστικά!

i-Cure Beauty And Wellness Team