Η όψη φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα είναι μια κατάσταση που δύσκολα μπορεί να ελεγχθεί.

Η δημιουργία και εγκατάσταση του λιπώδους ιστού στην μορφή αυτή, στα επίμαχα σημεία, εκτός από την περιορισμένη αιμάτωση, αποτελεί και μια από τις πιο δύσκολες προς διάσπαση μορφές αποθηκευμένης ενέργειας που έχει το σώμα μας.

Τα κρεμικά προϊόντα, όπως στην περίπτωση της συγκεκριμένης πρότασης το Elancyl Slim Design, διασπούν τα λιποκυτταρα με διάφορα φυτικά συστατικά όπως η καφεΐνη, έτσι ώστε ο οργανισμός να μπορέσει να τα καταναλώσει πιο εύκολα ως ενέργεια.

Όταν όμως η κατάσταση είναι έντονη ή επίμονη πρέπει να δράσουμε και εκ των έσω με ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής όπως το Cellusite της Health Aid.

Το Cellusite της HealthAid είναι φυσικός συνδυασμός από επιλεγμένα φυτά, κατάλληλα για να αποδεσμεύουν και να απομακρύνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό, διευκολύνοντας τη καλή κυκλοφορία του αίματος, που είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την εξάλειψη του «φλοιού πορτοκαλιού.

Σε συνδυασμό με το Slim Design της Elancyl, θα δράσουν συνεργικά και το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά πολύ πιο άμεσο σε σύγκριση με την χρήση ενός μόνο προϊόντος.

Δοκίμασε αυτόν τον συνδυασμό και δες τεράστια διαφορά από την πρώτη εβδομάδα. 

i-Cure.gr

Beauty And Wellness Team