BRANDS
Your Cart

Now Foods

Κωδικός Προϊόντος: 3094
Η Astragalus Root (Huang Qi) έχει χρησιμοποιηθεί ως ένα δημοφιλές φυτικό τονωτικό στην Κίνα για περισσότερα από 2000 χρόνια, όπου οι κινέζοι βοτανολόγοι έχουν εκτιμήσει την Astragalus για τις adaptogenic ιδιότητές της (αύξηση της αντίστασης του οργανισμού στο στρες, το τραύμα, το άγχος και την κούρα..
24,75€ 20,74€
Κωδικός Προϊόντος: 3083
Το 5-HTP είναι εκχύλισμα του φασολιού ενός Αφρικανικού φυτού (Griffonia Simplicifolia), και λειτουργεί ως ενδιάμεσος μεταβολίτης μεταξύ του αμινοξέως L-Tryptophan (Τρυπτοφάνη) και του νευροδιαβιβαστή Serotonin (Σεροτονίνη). Η Τρυπτοφάνη μετατρέπεται σε 5-HTP, η οποία με τη σειρά της μετατρέπεται..
19,80€ 17,82€
Κωδικός Προϊόντος: 3085
Tο Acidophilus & Bifidus 8 Billion της NOW αποτελεί ένα συνδυασμό φιλικών προς τον ανθρώπινο οργανισμό βακτηριδίων. Πιο συγκεκριμένα, ο λακτοβάκιλλος (acidophilus) είναι ένα ευεργετικό βακτήριο, φιλικό προς τον ανθρώπινο οργανισμό, το οποίο εμπεριέχεται σε κάποια ζυμωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα...
37,15€ 33,44€
Κωδικός Προϊόντος: 3090
Το άλφα λιποϊκό οξύ (ALA) είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που συντίθεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Βρίσκεται στο σπανάκι, το κρέας, το συκώτι και τη μαγιά μπύρας, και ενισχύει την αντιοξειδωτική δραστηριότητα πολλών βιταμινών.Το ALA προφυλάσσει από την επίδραση των ελευθέρων ριζών, οι οποίε..
44,60€ 40,14€
Κωδικός Προϊόντος: 3091
Η NOW® Alphasorb-CTM είναι σύμπλεγμα υψηλής απορρόφησης, buffered βιταμίνη C, με ασβέστιο, για αυξημένη αφομοίωση και διατήρησή της στον οργανισμό.Στην πραγματικότητα, οι έρευνες δείχνουν ότι η Alphasorb-CTM απορροφάται 400% γρηγορότερα από την κανονική μορφή βιαμίνης C και παραμένει στο σώμα τρεις ..
34,51€ 31,06€
Κωδικός Προϊόντος: 3092
Ζωτικής σημασίας για τη ζωή, τα αμινοξέα αποτελούν τους θεμέλιους λίθους των πρωτεϊνών, συνδέονται μεταξύ τους με πεπτιδικούς δεσμούς και ανάλογα με το είδος τους σχηματίζουν διάφορα πολυπεπτίδια, τις πρωτεΐνες. Δίπλα στο νερό, τα αμινοξέα υπό την μορφή πρωτεϊνών απαρτίζουν το δεύτερο μεγαλύτερο μέρ..
55,75€ 50,17€
Κωδικός Προϊόντος: 3095
Ένα σύμπλεγμα βιταμινών ευεργετικών για την υγεία των ματιών, του δέρματος και με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα εντείνει τη διαδικασία του μαυρίσματος. Ιδιότητες:·         προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη·         προστατεύει από το ελεύθερο οξυγόνο που προκαλεί..
42,10€ 37,89€
Κωδικός Προϊόντος: 3096
Η Beta-Alanine είναι ένα αμινοξύ, το οποίο χρησιμοποιείται από τα μυικά κύτταρα για να συνθέσει καρνοσίνη.H β-αλανίνη είναι το μόνο β-αμινοξύ σήμερα στη φύση και καθώς συντίθεται μόνο μέσα στο ανθρώπινο σώμα (στο ήπαρ), δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από την κατανάλωση πρωτεϊνών.Άμεση χορήγηση καρνο..
69,70€ 62,73€
Κωδικός Προϊόντος: 3097
Το Bilberry (Vaccinium myrtilus) είναι ένας μικρός θάμνος που μεγαλώνει σε δροσερές, εύκρατες περιοχές τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο ημισφαίριο. Είναι επίσης γνωστό ως bleaberry και κοινώς whortleberry (μύρτιλλα) στην Ευρώπη.Αυτό το μέλος της οικογένειας Vaccinium παίρνει τη δύναμή της από τις..
42,10€ 37,89€
Κωδικός Προϊόντος: 3098
Το ασβέστιο είναι ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο για τη δημιουργία και τη διατήρηση των οστών. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί επίσης το ασβέστιο για την παραγωγή ορμονών και ενζύμων, τη ρύθμιση της καρδιακής συχνότητας και της πήξης του αίματος. Για να εκτελέσει όμως αυτές τις λειτουργίες σωστά, το σώμα..
38,03€ 34,23€
Κωδικός Προϊόντος: 3100
Το Now® Brain Elevate VegetarianTM έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη μέγιστη υποστήριξη και ενίσχυση των εγκεφαλικών και νοητικών λειτουργιών.Έρευνες έχουν δείξει ότι τα δυο κύρια συστατικά του, το Hyperzine A και το RoseOx® μπορούν να βελτιώσουν τη μνήμη, τη διάθεση και τη συγκέντρωση. Ειδικότερα..
54,50€ 49,05€
Κωδικός Προϊόντος: 3101
Η Brewer's Yeast (Μαγιά Μπύρας) είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται για τη ζύμωση σακχάρων σε αλκοόλη κατά την παρασκευή μπύρας.Η Μαγιά Μπύρας, περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, 14 μέταλλα και 17 βιταμίνες. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες φυσικές πηγές του συμπλέγματος βιταμίνης Β, θειαμί..
29,70€ 26,73€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)